"La raça humana té un arma veritablement eficaç: el riure"

Mark Twain
Mercè M. Anento. Amb la tecnologia de Blogger.

Arxiu del Bloc

Altres hores

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
23 d’ag. 2009

M'estima o no m'estima

No et puc obligar a estimar-me...
20 d’ag. 2009

Demana i t'ho consediré

Si m'ho demanessis deixaria de veure les estrelles, deixaria de jugar amb la lluneta i substituir les galetes de mel pels petons dolços. si m'ho demanessis tancaria les onades dins de caixes plenes de records i destrossaria les mirades més tendres. Si m'ho demanessis obriria els braços a tota la gent que mai m'ha estimat i em tancaria en el meu món per no sortir mai més d'ell. Si m'ho demanessis desitjaria que els potets d'alegria desapareixessin perquè ja no els necessitaria més i dormiria al davant de la teva porta per protegir els teus somnis.







Si m'ho demanessis simplement seria la nena més feliç del món
10 d’ag. 2009

Aixeca el cap


Si mires el cel durant una estona et trobaràs amb un miler d'estrelles que brillaràn per tu... Si aixeques el cap i observes els núvols veuràs figuretes de cotó fetes amb molt de carinyo. Si descobreixes la lluna veuràs que cada nit el regala un somriure.

Si aixeques molt el cap agafaràs torticolis.
5 d’ag. 2009

Hi han maneres i maneres


- Si et deixessis de mirar per una puta hora en aquest mirall veuries que hi ha un món per descobrir. - Va sentenciar L' Emma amb dos cops de puny sobre la taula. - Si deixessis de pensar en tu només per quatre desgraciats segons t'adonaries que les coses no són com a tu et sembla. - va cridar contra la porta que tenia davant dels morros.
Un home llargarut i prim va obrir la porta amb un aire pensatiu.
-Si deixessis de cridar contra una porta la gent deixaria de pensar que estàs boja.